Viatge del president de la Generalitat a Brussel·les

query_builder   6 novembre 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

Viatge del president de la Generalitat a Brussel·les

El president de la Generalitat, Artur Mas, viatjarà a Brussel·les per pronunciar la conferència “Destinació Europa: El futur de Catalunya a la Unió Europea”. Prèviament, el cap del'Executiu farà una compareixença de premsa.

 • 10:00|Roda de premsa del president.Delegació del Govern a Brussel·les (227, Rue de la Loi / Wetstraat, 227-1040 )|Brussel·les (Bèlgica)

  El president de la Generalitat, Artur Mas, farà una compareixença davant la premsa a la seu del Govern a Brussel·les. Els mitjans que cobreixin aquest acte disposaran de servei de traducció. Per assistir a aquesta roda de premsa caldrà enviar un correu electrònic a delegacio.ue.comunicacio@gencat.cat, indicant el nom i cognoms, mitjà i la tasca que s’hi desenvolupa.

   

 • 13:00|Conferència del president de la Generalitat a Brussel·les.Hotel Sofitel Place Jourdan|Brussel·les (Bèlgica)

  El president de la Generalitat, Artur Mas, pronunciarà, en anglès, la conferència “Destinació Europa: El futur de Catalunya a la Unió Europea”. L'acte èstà organitzat pel think-tank Friends of Europe, un dels més influents del panorama europeu. El secretari general de Friends of Europe, Giles Merritt, farà la presentació de la conferència i moderarà el debat posterior, en el qual també hi participaran el columnista d’Afers Europeus del diari flamenc De Morgen, Bernard Bulcke, i el corresponsal del diari alemany Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), Michael Stabenow. El president arribarà a les 12.45 hores a l'hotel Sofitel, on pronunciarà la conferència a partir de les 13 hores.
   
  Els mitjans que vulguin cobrir aquest acte caldrà que s'hagin acreditat prèviament davant de l’entitat Friends of Europe. La intervenció del president estarà disponible a http://www.debatingeurope.eu/