El president Mas visita les Borges Blanques i Vallmoll

query_builder   17 gener 2013

event_available Agenda

Agenda del Govern

El president Mas visita les Borges Blanques i Vallmoll

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep M. Pelegrí, inaugurarà la XVI edició del Saló de l’Oli Qualitat Verge Extra i la 50a edició de la Fira de les Garrigues. A la tarda, el cap de l’Executiu es desplaçarà també a la comarca de l’Alt Camp, on farà una visita inaugural a la Llar d’Infants l’Espígol, al municipi de Vallmoll.  

  • 10:45|Inauguració de la Fira de l'Oli Qualitat Verge.Parc del Terrall|Les Borges Blanques (Garrigues)

    El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà la XVI edició del Saló de l’Oli Qualitat Verge Extra i la 50a edició de la Fira de les Garrigues, certàmens que se celebren anualment a les Borges Blanques, i que enguany compten amb prop de 125 participants, entre productors i empreses multisectorials. També hi assistirà el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré. A la Casa de la Cultura, tindran lloc els parlaments inaugurals. Hi intervindran el gerent del Patronat Fira de les Garrigues, Jordi Ribalta; el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Juli Muro; el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i l’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir. El president Mas clourà les intervencions.

  • 17:00|Visita inaugural a la Llar d'infants L'Espígol.Llar d'Infants l'Espígol|Vallmoll (Alt Camp)

    El cap de l'Executiu, acompanyat de l’alcalde de Vallmoll, Josep Lluís Cusidó, i del delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin, farà una visita inaugural a l’escola bressol municipal l’Espígol. Artur Mas realitzarà un recorregut per les instal·lacions d’aquest centre i intercanviarà impressions amb l’equip directiu. La visita finalitzarà amb els parlaments de l’alcalde i del president de la Generalitat. Prèviament, a les 16.30 hores, el president farà una visita institucional a l'Ajuntament d'aquesta localitat.