Inauguració de la Casa de l'Agricultura

query_builder   17 abril 2013

event_available Agenda

Agenda del Govern

19:30|Inauguració de la Casa de l'Agricultura.C. Ulldecona, 21|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà la inauguració de la Casa de l'Agricultura, un nou espai on s'apleguen les organitzacions agràries de Catalunya. A l'acte també hi assistiran l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, i el delegat de la Generaliltat a Barcelona, Fernando Brea.
La inauguració començarà amb una visita de les autoritats a les noves instal·lacions, on s'hi ubiquen Unió de Pagesos, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), els Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) i l'Associació Agrària de Joves Agricultors (ASAJA). Seguidament, es donarà pas a l'acte inaugural, amb les intervencions del president de la Fundació de la Pagesia de Catalunya, Joan Caball; del catedràtic d'Història contemporània de la Universitat de Barcelona Andreu Mayayo; de l'alcalde de Barcelona i del president Mas, que pronunciarà el parlament de cloenda.
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l'acte, cal que confirmin prèviament la seva assistència a recepcio@casaagricultura.cat