El president rep els clubs catalans de patinatge artístic que van obtenir medalla al Campionat d'Europa

query_builder   29 maig 2013

event_available Agenda

Agenda del Govern

20:00|El president rep els clubs catalans de patinatge artístic que van obtenir medalla al Campionat d'Europa.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, rebrà al Palau els clubs catalans de patinatge artístic que van obtenir medalla al Campionat d’Europa d’aquesta modalitat, celebrat a Mòdena, Itàlia, a principis del mes de maig. També hi assistirà l’equip d’hoquei patins del Club d’Esports Vendrell, que enguany ha guanyat la Copa del Rei i la Copa CERS, una fita històrica pel club.
L’acte comptarà amb els parlaments del secretari general de l’Esport; la presidenta del Club de Patinatge Artístic Sant Celoni, Carme Masferrer; la presidenta del Patinatge Artístic Blanes FP, Aurora Castilla; la presidenta del Reus Deportiu, Mònica Balsells; el president del Club Patinatge Artístic Olot, Joan Fàbrega, i el president de la secció d’hoquei del Club d’Esports Vendrell, Víctor Romagosa. Clourà l’acte el president de la Generalitat amb el seu parlament.