El president Mas presideix l'acte commemoratiu del 10è aniversari del centre d'R+D de Telefónica

query_builder   12 juny 2013

event_available Agenda

Agenda del Govern

18:50|El president Mas presideix l'acte commemoratiu del 10è aniversari del centre d'R+D de Telefónica.Torre Telefónica Diagonal 00 (pl. d'Ernest Lluch i Martín, 5)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat de la seva esposa, Helena Rakosnik, presidirà l’acte de celebració del 10è aniversari del centre de Recerca i Desenvolupament (R+D) de Telefónica. En l'acte intervindran el director general de Telefónica a Catalunya, Kim Faura; el president i CEO de Telefónica R+D, Carlos Domingo; el director del centre d’R+D, Pablo Rodríguez, i el president Mas, que tancarà l’acte. També hi assistiran el  conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell; el secretari de Govern, Jordi Baiget; el secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres; el secretari d'Universitats i Recerca, Antoni Castellà; el director general d'Universitats, Lluís Jofre, i el delegat de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea, entre d’altres.
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l’acte, han de confirmar l'assistència a Ignacio.almirall@interprofit.es. Es recomana arribar a les 18.30 hores, per facilitar el procés d’acreditació i accés.