Artur Mas presideix la 26a edició dels Premis Pimes

query_builder   7 juny 2013

event_available Agenda

Agenda del Govern

21:00|Artur Mas presideix la 26a edició dels Premis Pimes.Palau de Congressos de Catalunya (Av. Diagonal, 661-671)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà la 26a edició dels Premis Pimes, en el marc del sopar anual que organitza PIMEC. L'acte s'obrirà amb les paraules del president de la Fundació PIMEC, Joaquim Llimona, i de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias. Seguidament, s'entregaran els premis a les empreses més destacades de l'any i, per cloure la cerimònia, es donarà pas als parlaments del president de PIMEC, Josep Gonzàlez, i del president de la Generalitat. A l'acte també hi assistiran els consellers de la Presidència, Francesc Homs; d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell; d'Ensenyament, Irene Rigau; de Cultura, Ferran Mascarell; i d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, així com el secretari general de la Presidència, Jordi Vilajoana; el secretari de Govern, Jordi Baiget i el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font.
 
Nota: Els mitjans de comunicació que vulguin cobrir l'acte, han d'acreditar-se a comunicacio@pimec.org, fent constar el nom i cognom dels assistents i el mitjà de comunicació pel qual treballen.