• Sala de premsa
  • Agenda
  • Presentació de la "Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista"

Agenda

Sales de premsa dels departaments

event_available Agenda

Agenda del Govern

11:00|Presentació de la "Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista". Fundació Banc dels Aliments (c. Roc Boronat, 81-95)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari de Salut Pública del Departament de Salut, Antoni Mateu, i el vicepresident de la Fundació Banc dels Aliments, Jordi Peix, oferiran una atenció als mitjans per presentar la "Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista".

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia