Mas presideix la reunió constitutiva del Pacte Nacional pel Dret a Decidir

query_builder   25 juny 2013

event_available Agenda

Agenda del Govern

11:30|Mas presideix la reunió constitutiva del Pacte Nacional pel Dret a Decidir.Sala Auditori. Parlament de Catalunya|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà la reunió constitutiva del Pacte Nacional pel Dret a Decidir. A més dels representants dels partits polítics, hi participaran més d’una quarantena d’entitats representants de la societat civil catalana. Per part del Govern, també hi assistirà la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega; el conseller de la Presidència i portaveu, Francesc Homs, i el conseller de Justícia, Germà Gordó. La trobada es farà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran enregistrar imatges a l’inici.
 
Nota: Els mitjans sense acreditació habitual al Parlament n’han de demanar una a premsa@parlament.cat. A la sol·licitud hi han de fer constar el nom i els cognoms, el número de DNI o passaport i el mitjà per al qual treballen. El Parlament només tramitarà les peticions enviades des del correu corporatiu del mitjà.