El president inaugura les activitats a Barcelona de la Universitat de les Nacions Unides

query_builder   16 setembre 2013

event_available Agenda

Agenda del Govern

16:30|El president inaugura les activitats a Barcelona de la Universitat de les Nacions Unides.Recinte Històric Sant Pau (Sant Antoni Maria Claret, 167)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà la inauguració oficial de les activitats a Barcelona de la Universitat de les Nacions Unides (UNU), que es duran a terme a través del seu Institut de Globalització, Cultura i Mobilitat. Acompanyaran el president el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, i el secretari d’Universitats, Antoni Castellà. Durant l'acte acadèmic hi haurà parlaments del rector de la UNU, David Malone; de la directora de l’Institut universitari, Parvati Nair; del president del Consell d’Administradors de la Molt Il·lustre Administració de l’Hospital de Sant Pau, Josep Ramon Pérez; del secretari general d’Universitats del Ministeri d’Educació, Cultura i Esports, Federico Morán-Abad; de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i del president de la Generalitat, que clourà l’acte. Abans de l’acte acadèmic, a les 16 hores, el cap de l’Executiu es reunirà amb el rector de la Universitat de les Nacions Unides i amb la directora de l’Institut de Globalització, Cultura i Mobilitat. La trobada serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l’inici.
 
Acreditacions: Els mitjans interessats en cobrir aquest acte cal que confirmin la seva assistència a elisa@mahala.org. Per a més informació, poden contactar amb Regina Salanova, al telèfon 93 556 59 91.