La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, es reuneix amb el Consell d'Alcaldes del Baix Ebre

query_builder   17 octubre 2013

event_available Agenda

Agenda del Govern

12:30|La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, es reuneix amb el Consell d'Alcaldes del Baix Ebre.Consell Comarcal del Baix Ebre (c. de Barcelona, 152)|Tortosa (Baix Ebre)

La vicepresidenta i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, es reunirà amb el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, i la resta de membres del Consell d'Alcaldes del Baix Ebre. Durant la trobada es reflexionarà sobre el contingut de la Llei de Governs Locals i Hisendes Locals i els calendaris previstos. També hi participaran el president de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), Miquel Buch; el secretari de Cooperació i Coordinació de les Administracions Locals, Joan Cañada; el director general d'Administració Local, Jordi Souto, i la directora territorial de Governació a les Terres de l'Ebre, M. Rosa Peig. Un cop acabada la reunió, tindrà lloc l'atenció als mitjans de comunicació.
 
Abans de la reunió, a les 11.30 hores, la vicepresidenta visitarà el Consell Comarcal del Baix Ebre, on signarà en el Llibre d'Honor.