El president Mas visita Cassà de la Selva i Palafrugell

query_builder   24 gener 2014

event_available Agenda

Agenda del Govern

El president Mas visita Cassà de la Selva i Palafrugell

El president de la Generalitat, Artur Mas, visitarà l'empresa Parramón Exportap, de Cassà de la Selva, i es reunirà amb l'Associació d’Empresaris Surers de Catalunya i l’Institut Català del Suro, a Palafrugell.

  • 10:45|Inauguració de la nova planta de Parramon Exportap.Veïnat Les Serres, 64|Cassà de la Selva (Gironès)

    El president de la Generalitat presidirà la inauguració de la nova planta de producció de taps de suro de l’empresa Parramon Exportap. També hi assistiran el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, entre d’altres.
    Acompanyat del director general de l'empresa, Francesc Parramon, el president visitarà les instal·lacions de Parramon per conèixer el procés de producció que s'hi du a terme. Els mitjans gràfics podran cobrir el recorregut. En acabar la visita, es donarà pas a l’acte d’inauguració. Hi intervindran el director general de Parramon Exportap; el sommelier del Celler de Can Roca, Josep Roca, que apadrinarà la inauguració; l’alcalde de Cassà i el president Mas, que clourà l’acte amb el seu discurs.

  • 12:30|Reunió amb representants d'AECORK i de l'ICSURO.C/ Miquel Vincke i Meyer, 13|Palafrugell (Baix Empordà)

    El president Artur Mas es reunirà amb representants de la Junta de l’Associació d’Empresaris Surers de Catalunya (AECORK) i de l’Institut Català del Suro (ICSURO). A la trobada també hi assistiran els consellers Josep Maria Pelegrí i Felip Puig, així com l'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández. La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici. En acabar, les autoritats visitaran les instal·lacions de l’Institut Català del Suro i el seu laboratori (Cork Center Laboratory), on es realitzen els controls de qualitat del suro.