El president Artur Mas inaugura el Recinte Modernista de Sant Pau

query_builder   21 febrer 2014

event_available Agenda

Agenda del Govern

09:30|El president Artur Mas inaugura el Recinte Modernista de Sant Pau.Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (c. Antoni M. Claret, 167, cantonada Cartagena)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà el Recinte Modernista de Sant Pau. En arribar, el cap de l‘Executiu, acompanyat de la ministra de Foment, Ana Pastor; dels consellers de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i de Cultura, Ferran Mascarell; de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; de la comissària europea de Justícia, Drets Fonamentals i Ciutadania, Viviane Reding; del cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, i del secretari de Govern i administrador de torn de la Molt Il·lustre Administració (MIA) de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Jordi Baiget, faran una breu visita a la zona del pati central per veure les obres que s’han realitzat. Seguidament, hi haurà parlaments del secretari de Govern i administrador de torn de la MIA, de la comissària Reding, de l’arquebisbe, de l’alcalde, de la ministra i del president de la Generalitat, que clourà la inauguració amb el seu discurs. També hi assistiran el secretari d'Universitats i Recerca, Antoni Castellà; la secretària general del Departament de Salut, Roser Fernàndez; el secretari d'Afers Exteriors i de la Unió Europea, Roger Albinyana, i el delegat territorial del Govern a Barcelona, Fernando Brea.

Cobertura informativa: Per cobrir informativament l’acte institucional, serà imprescindible haver-se acreditat prèviament davant del gabinet de comunicació del Recinte de Sant Pau.