El president de la Generalitat convoca el Pacte Nacional pel Dret a Decidir

query_builder   18 febrer 2014

event_available Agenda

Agenda del Govern

12:30|El president de la Generalitat convoca el Pacte Nacional pel Dret a Decidir.Parlament de Catalunya (Parc de la Ciutadella)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà una nova reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir. Hi participaran, a més del Govern, diverses institucions públiques i privades i els representants dels partits polítics, així com associacions i entitats d’àmbit municipal, cultural, educatiu, comunicatiu, social, cívic, esportiu, generacional, sindical, empresarial i professional. Per part del Govern, a més del cap de l’Executiu hi prendrà part la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega; el conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, i el conseller de Justícia, Germà Gordó. També hi participarà la presidenta del Parlament, Núria de Gispert. La trobada es farà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran enregistrar imatges a l’inici. En acabat, el coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol, farà una compareixença informativa.
  
Nota: Els mitjans sense acreditació habitual al Parlament n’han de demanar una a premsa@parlament.cat. A la sol·licitud hi han de fer constar el nom i els cognoms, el número de DNI o passaport i el mitjà per al qual treballen. El Parlament només tramitarà les peticions que hagin estat enviades dels del correu corporatiu del mitjà.