El president Mas participa en el sopar de benvinguda als membres de la Fundació Mobile World Capital i del comitè executiu de la GSMA

query_builder   21 febrer 2014

event_available Agenda

Agenda del Govern

19:00|El president Mas participa en el sopar de benvinguda als membres de la Fundació Mobile World Capital i del comitè executiu de la GSMA.Palauet Albéniz|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, participarà en el sopar de benvinguda als membres de la Fundació Mobile World Capital i del comitè executiu de la GSMA, organitzat per l'Ajuntament de Barcelona amb motiu de la celebració, a partir de dilluns, del Mobile World Congress 2014. Abans de l'inici del sopar es farà la fotografia institucional i tindran lloc els parlaments, a càrrec de l'alcalde de Barcelona i president de la Mobile World Capital, Xavier Trias; de la directora general de la GSMA, Anne Bouverot-Reymond; del ministre d'Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria; del president Mas i del príncep Felip. Al sopar també hi assistiran els consellers d'Economia, Andreu Mas-Colell, i de Cultura, Ferran Mascarell, així com els principals consellers delegats de les empreses més importants del món en el sector de les comunicacions mòbils.
 
Cobertura informativaDonades les restriccions d’espai, les imatges de l’arribada dels convidats a la recepció i dels discursos institucionals les serviran, en règim de pool, Televisió de Catalunya i Televisió Espanyola. Els mitjans interessats en la recepció de les imatges hauran de contactar prèviament amb els serveis de producció de TVE i TV3. L’agència EFE distribuirà les fotografies de l’acte.