Mas presideix la signatura de l'Acord pel Diàleg Social Permanent

query_builder   28 març 2014

event_available Agenda

Agenda del Govern

10:00|Mas presideix la signatura de l'Acord pel Diàleg Social Permanent.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà la signatura de l’Acord pel diàleg social permanent entre el Govern de la Generalitat i els agents econòmics i socials, que preveu plans de xoc amb mesures urgents destinades a reactivar l’economia, generar ocupació i mantenir les polítiques de prestació social, en allò que és competència del Govern. L’Acord serà signat pel portaveu del Govern i conseller de la Presidència, Francesc Homs, en representació de l’Executiu; per part dels sindicats, els secretaris generals de CCOO-Catalunya, Joan Carles Gallego, i UGT-Catalunya, Josep Maria Álvarez; i pels presidents de les patronals Foment del Treball, Pimec i Fepime, Joaquim Gay de Montellà; Josep González i Eusebi Cima, respectivament.
L’acte s’iniciarà amb la intervenció del conseller Homs, que explicarà els termes de l’acord. Tot seguit tindrà lloc la signatura, i, a continuació, hi intervindran la resta de signants. El president Mas clourà l’acte. Per part de l’Executiu, seran presents també en aquest acte la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega; els consellers d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell; d’Empresa i Ocupació, Felip Puig; de Benestar Social i Família, Neus Munté; de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i d’Ensenyament, Irene Rigau, i el secretari de Govern, Jordi Baiget.