El president Mas presidirà el Dia de les Esquadres

query_builder   24 abril 2014

event_available Agenda

Agenda del Govern

12:00|El president Mas presidirà el Dia de les Esquadres.L'Auditori de Barcelona (c. Lepant, 150)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, acompanyat del conseller d’Interior, Ramon Espadaler, presidirà per primer cop l’acte de celebració del Dia de les Esquadres, festivitat del cos de Mossos d’Esquadra en la qual es reconeix la trajectòria professional i actuacions meritòries dels seus membres, així com d’altres cossos policials i societat civil. Hi hauran parlaments del comissari en cap Josep Lluís Trapero; del conseller d’Interior, i del president Mas, que clourà l’acte. També hi serà present el director general de la Policia, Manel Prat, i l’intendent Josep Maria Estela, sotscap de la Regió Policial Ponent, intervindrà en nom de tots els condecorats. També hi assistirà el delegat territorial del Govern a Barcelona, Fernando Brea.
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir aquest acte s'han d'haver acreditat prèviament davant de l’Àrea de Comunicació de la Direcció General de la Policia: comunicacio.mossos@gencat.cat / Tlf. 93 495 97 58/59. Les acreditacions es podran recollir a L’Auditori el mateix dilluns a partir de les 10:30 hores. Cap mitjà no acreditat prèviament podrà accedir al recinte per cobrir l’acte.