Conferència del president de la Generalitat a Tribuna de Girona

query_builder   8 maig 2014

event_available Agenda

Agenda del Govern

19:30|Conferència del president de la Generalitat a Tribuna de Girona .EspaiCaixa (pl. Poeta Eduard Marquina, 10)|Girona (Gironès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, pronunciarà una conferència al fòrum de debat Tribuna de Girona. Obrirà l’acte la periodista Carme Martínez, que donarà la benvinguda als assistents i actuarà de moderadora. Seguidament, l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, farà la presentació del president Mas qui, a continuació, prendrà la paraula per pronunciar la seva conferència. En acabar, es donarà pas a un col·loqui obert a tots els assistents.
A l’acte també hi assistirà el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila; el president de la Diputació de Girona, Joan Giraut; i el delegat territorial del Govern a Girona, Eudald Cadasesús.
 
Nota: Els mitjans de comunicació que vulguin cobrir l’acte caldrà que s’acreditin prèviament davant de Tribuna de Girona, enviant les seves dades (nom, cognoms i mitjà per al qual treballen) a l’adreça electrònica web@tribunadegirona.com. Es prega que els periodistes arribin 15 minuts abans de l’inici de la conferència.