El president Mas presideix els Premis Nacionals de Cultura 2014

query_builder   30 maig 2014

event_available Agenda

Agenda del Govern

19:45|El president Mas presideix els Premis Nacionals de Cultura 2014.Teatre Josep Maria de Sagarra (c. Lluís Companys, 27)|Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller de Cultura, Ferran Mascarell, presidirà l’acte de lliurament dels Premis Nacionals de Cultura 2014. També hi prendran part l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, i el president del CoNCA, Carles Duarte, entre d’altres personalitats del món de la cultura, a més d’una àmplia representació de la societat civil de Santa Coloma. Per part del Govern, també hi assistirà el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús.
 
L’acte s’iniciarà amb les intervencions del president del CoNCA i de l’alcaldessa de la localitat. A continuació, tindrà lloc el lliurament de guardons i, posteriorment intervindrà el conseller de Cultura i el president de la Generalitat. Al finalitzar l’acte, hi haurà una fotografia de grup amb tots els premiats d'enguany.
 
Nota: TV3 donarà senyal institucional de l’acte a través de Collserola, des de 10 minuts abans de l'inici (per a qualsevol dubte la persona de contacte de producció de TV3 és Roser Sancho 607 07 43 77). També s’habilitarà un espai delimitat per a les càmeres de televisió i fotògrafs que vulguin cobrir l’acte. Les televisions que ho necessitin també podran recollir el senyal institucional des del mateix teatre. La cerimònia es transmetrà pel Canal 33, a partir de les 22.45 hores.