El president Mas encapçala la presentació d'elBulliFoundation

query_builder   30 maig 2014

event_available Agenda

Agenda del Govern

12:30|El president Mas encapçala la presentació d'elBulliFoundation.Palau Robert (pg. de Gràcia, 107)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del cuiner Ferran Adrià, presidirà la presentació del projecte d’elBullifoundation. En el decurs de l'acte, Adrià mostrarà, mitjançant l’exposició pública “elBullifoundation. Un projecte per compartir”, la transformació del mític restaurant elBulli en aquest nou projecte ideat per ell i pel seu equip. L’acte s’iniciarà amb un recorregut per la mostra, i tot seguit tindran lloc els parlaments del director general d’Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès, i del cuiner Ferran Adrià. El president Mas clourà la presentació amb el seu discurs. A més del cap del Govern, assistiran a la presentació el conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs; els consellers de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i de Cultura, Ferran Mascarell; el secretari general de Presidència, Jordi Vilajoana, el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús.
 
Nota: Per problemes d’espai, durant la visita del president a l’exposició només hi podran accedir els mitjans gràfics. Un cop finalitzada, la resta de periodistes podran fer el mateix recorregut. Es prega que els mitjans gràfics siguin al Palau Robert uns 20 minuts abans de l’inici de l’acte. Un cop començat el recorregut ja no podran tenir accés a la visita que farà el president.