El president Mas presideix el sopar anual de Pimec

query_builder   7 juliol 2014

event_available Agenda

Agenda del Govern

20:30|El president Mas presideix el sopar anual de Pimec.Palau de Congressos de Catalunya (av. Diagonal, 661-671)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà el sopar anual de Pimec, en el marc del qual s'entregaran els Premis Pimes 2014 per reconèixer aquelles empreses i entitats catalanes que han destacat al llarg del 2013. L'acte s'obrirà amb les paraules del president de la Fundació Pimec, Joaquim Llimona, i de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias. A continuació, es donarà pas al sopar. En acabar l'àpat, continuarà l'acte amb el lliurament dels Premis Pimes i les intervencions del president de PIMEC, Josep Gonzàlez, i del president de la Generalitat.
També assistiran al sopar, entre d'altres autoritats, la presidenta del Parlament, Núria de Gispert; la vicepresidenta del Govern i titular del departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega; i els consellers d'Ensenyament, Irene Rigau; de Cultura, Ferran Mascarell; d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep M. Pelegrí; d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, i de Justícia, Germà Gordó, i el delegat territorial del Govern a Barcelona, Fernando Brea.
 
Nota: Els mitjans de comunicació que vulguin cobrir l'acte han d'haver-se acreditat prèviament davant de Pimec (comunicacio@pimec.org)