El president Mas es reuneix amb el president Rajoy

query_builder   29 juliol 2014

event_available Agenda

Agenda del Govern

11:00|El president Mas es reuneix amb el president Rajoy .Palau de La Moncloa i Centre Cultural Blanquerna (c. Alcalà, 44)|Madrid (Comunitat de Madrid)

El president de la Generalitat, Artur Mas, es reunirà amb el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy (la reunió serà a porta tancada però se'n podran enregistrar imatges a l’inici). Un cop finalitzada la reunió de treball, el president Mas atendrà els mitjans de comunicació a la seu de la Delegació del Govern de la Generalitat a Madrid, a la sala del Centre Cultural Blanquerna (c. Alcalà, 44)
Nota: Per assistir a aquesta sessió informativa serà imprescindible haver-se acreditat prèviament davant aquest Gabinet de premsa, enviant un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat , indicant nom i cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i funció que s’hi desenvolupa, abans de les 21.00 hores d’avui, dimarts, 29 de juliol. Donat l’espai limitat de la Sala de premsa, només s’acreditaran periodistes dels serveis informatius, i es prega també acreditar només 1 o 2 persones per mitjà.