El president presideix la constitució del Consell Nacional de la Infància i l'Adolescència de Catalunya

query_builder   19 novembre 2014

event_available Agenda

Agenda del Govern

16:45|El president presideix la constitució del Consell Nacional de la Infància i l'Adolescència de Catalunya.Palau de Pedralbes|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat de la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, presidirà l'acte de constitució del Consell Nacional de la Infància i l'Adolescència de Catalunya (CNIAC), òrgan consultiu i participatiu que té per finalitat fer propostes als organismes competents i opinar sobre aquelles polítiques que afecten els infants i els joves. L'acte s'emmarca en la celebració del Dia Mundial de la Infància i la commemoració del 25è aniversari de la Convenció sobre els Drets dels Infants. Hi intervindran el president i els dos vicepresidents del CNIAC, que seran escollits prèviament entre els 43 infants i joves d'entre 8 i 17 anys que integraran aquest òrgan. Clourà l'acte el president Mas. En acabat, 25 infants de l'Escola Oriol Martorell de Barcelona interpretaran l'Himne de la Infància creat per Save the Children. Abans de començar l'acte, es farà una fotografia de família.
 
Acreditacions: Per cobrir l'acte caldrà disposar de l’acreditació permanent del Palau de la Generalitat, o bé presentar el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar d’aquestes credencials, cal acreditar-se prèviament enviant un correu a premsa.president@gencat.cat, indicant nom i cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.
Es recomana arribar mitja hora abans per facilitar el procés d'acreditació.