El president Mas encapçala la reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir

query_builder   5 març 2015

event_available Agenda

Agenda del Govern

09:30|El president Mas encapçala la reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir.Parlament de Catalunya (Parc de la Ciutadella, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà la reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir. A més del president, en la reunió hi prendran part la presidenta del Parlament, Núria de Gispert; el coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol, i representants dels partits polítics i de les més de 50 d’entitats civils, cíviques, ciutadanes, culturals, econòmiques, sindicals, empresarials i del món local que integren aquest grup de treball. Per part de la Generalitat, també hi participaran la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega; el conseller de la Presidència, Francesc Homs, i el conseller de Justícia, Germà Gordó. La trobada serà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici.
 
Acreditacions: Els representants dels mitjans de comunicació sense acreditació habitual al Parlament n’han de demanar una a premsa@parlament.cat. També caldrà acreditar les unitats mòbils per a fer directes. Les peticions s'han de fer arribar abans de les 20.00 hores d’avui dijous, 5 de març.