Presentació de la candidatura de la Terra Alta per organitzar el Concurs Mundial de Garnatxes 2017

query_builder   14 maig 2015

event_available Agenda

Agenda del Govern

18:00|Presentació de la candidatura de la Terra Alta per organitzar el Concurs Mundial de Garnatxes 2017.(av. Via Catalunya, 28)|Gandesa (Terra Alta)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà l’acte de presentació oficial de la candidatura del Consell Regulador de la Denominació d'Origen (CRDO) Terra Alta i el Consell Comarcal perquè la Terra Alta sigui la seu del Concurs Mundial de Garnatxes 2017. L’acte començarà amb unes paraules de benvinguda de l’alcalde de Gandesa, Carles Luz. Seguidament, intervindran el president del Celler Cooperatiu de Gandesa, Pere Bové; el secretari del CRDO Terra Alta, Jordi Rius, i el president del Consell Interprofessional dels Vins del Rosselló, Fabrice Rieu. Clourà l’acte el president Mas amb un discurs.
 
Prèviament a la presentació, a les 17.30 hores, el president Mas, acompanyat de l’alcalde, del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, F. Xavier Pallarés, i del director de l’INCAVI, Jordi Bort, mantindrà una breu trobada a l’Ajuntament (pl. d'Espanya, 1) amb els responsables del concurs i els impulsors de la candidatura de la Terra Alta. Es podran prendre imatges a l’inici.