Viatge del president Mas a Milà

query_builder   4 juny 2015

event_available Agenda

Agenda del Govern

Viatge del president Mas a Milà

El president de la Generalitat, Artur Mas, juntament amb l’alcalde en funcions de Barcelona, Xavier Trias, presidirà l’acte institucional de presentació de la participació catalana a l’Expo in città de l’Expo Milano 2015, dedicada en aquesta edició a l’alimentació. També acompanyaran el president el secretari d’Afers Exteriors i de la Unió Europea, Roger Albinyana, i el delegat del Govern a Itàlia, Luca Bellizzi.

 • 11:00|Reunió amb la Cambra de Comerç de Milà.Palazzo Giureconsulti (piazza Mercantil, 2)|Milà (Itàlia)

  El president de la Generalitat, Artur Mas, es reunirà amb el secretari general de l'associació empresarial Confartigienato i membre de la Junta de la Cambra de Comerç, Vincenzo Mamoli. La trobada serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l’inici.

 • 11:30|Visita a "l'Expo in città".Piazza Mercanti, 2, davant el Palazzo Giureconsulti|Milà (Itàlia)

  El president Mas i l’alcalde Trias visitaran l’estand de Catalunya a l’Expo in città de l’Expo Milano 2015. Catalunya participa en la mostra amb l’estand expositiu “Barcelona Capital of Catalonia. Real food for real people”, comissariat per Toni Massanés i la Fundació Alícia, que inclou tres àmbits: “La taula”, “La cuina” i “El rebost”, en els quals s’hi desenvolupen conceptes com ara la innovació, el territori, els productes, la tradició culinària, la investigació i la salut i la cultura.
  Després del recorregut, tindrà lloc l’acte institucional en el qual intervindran el comissari de la mostra, Toni Massanès, l’alcalde Trias, i el president Mas. Un cop finalitzat l’acte, el president de la Generalitat i l’alcalde de Barcelona atendran els mitjans de comunicació.
   
  A la tarda, el cap del Govern i l'alcalde Trias faran una visita a l’Expo Milano 2015, que en aquesta edició porta per lema “Alimentar el planeta. Energia per a la vida”.