Lliurament dels Premis Nacionals de Comunicació 2016

query_builder   11 novembre 2016

event_available Agenda

Agenda del Govern

19:30|Lliurament dels Premis Nacionals de Comunicació 2016. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat de la consellera de la Presidència, Neus Munté, presidirà l’acte de lliurament de la XVI edició dels Premis Nacionals de Comunicació. El president obrirà l’acte i donarà la paraula al secretari de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació, Miquel Gamisans, que llegirà el decret de concessió dels premis. A continuació, el cap del Govern lliurarà els guardons i cadascun dels distingits pronunciarà unes paraules. Clourà l’acte el cap de l’Executiu amb el seu parlament. També assistiran al lliurament la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa; el conseller de Justícia, Carles Mundó; i el secretari de Difusió i Atenció Ciutadana, Jordi Vilajoana.

Nota: En cas de no disposar del passi del Palau o del carnet propi del mitjà, els mitjans que vulguin cobrir l’acte caldrà que s’acreditin davant d’aquest Gabinet enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia