La consellera Ruiz inaugura i visita centres educatius de Lleida

query_builder   31 gener 2017

event_available Agenda

Agenda del Govern

10:00|La consellera Ruiz inaugura i visita centres educatius de Lleida. Escola Parc del Saladar (av. Devesa, 50)|Alcarràs (Segrià)

La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, visitarà demà diferents centres educatius de la demarcació de Lleida. Al matí, Meritxell Ruiz inaugurarà l’escola Parc del Saladar d’Alcarràs i visitarà l’escola Torre Queralt de Lleida i, a la tarda, es traslladarà a l’escola La Creu de Torrefarrera. Acompanyaran la consellera el delegat de Govern a Lleida, Ramon Farré, i el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés.
 
Així doncs, a les 10h Ruiz arribarà a l’escola Parc del Saladar d’Alcarràs. Acompanyada de l’alcalde de la població, Miquel Serra, i de la directora de l’escola, Pilar de Lara, la consellera d’Ensenyament farà el descobriment de la placa inaugural i un recorregut per les instal·lacions del centre. Seguidament es duran a terme els parlaments inaugurals i hi haurà una actuació a càrrec dels alumnes i exalumnes de l’escola.
 
A les 12h la consellera Meritxell Ruiz es traslladarà a l’escola Torre Queralt de Lleida. Conjuntament amb l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i la directora de l’escola, Maite Torrelles, visitarà les instal·lacions del centre. A continuació es duran a terme els parlaments i hi haurà una actuació musical a càrrec dels alumnes del centre.
 
Finalment, a les 16h de la tarda, la consellera d’Ensenyament visitarà l’escola La Creu de Torrefarrera, on acompanyada de l’alcalde de la població, Jordi Latorre, i de la directora de l’escola, Maribel Panadés, farà un recorregut per conèixer les instal·lacions del centre.
 
                  
* L’atenció als mitjans de comunicació es farà a l’escola Torre Queralt de Lleida després dels parlaments que tindran lloc a les 12.45h.
 

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia