Visita estudi RCR i inauguració Xarxa Espavilada d'Olot

query_builder   2 març 2017

event_available Agenda

Agenda del Govern

Visita estudi RCR i inauguració Xarxa Espavilada d'Olot

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, visitarà l’estudi d’arquitectura RCR d'Olot i inaugurarà la Xarxa Espavilada d’Olot.
 

 • 09:15|Visita a l'estudi RCR Arquitectes, guanyadors del premi Pritzker. Estudi RCR Arquitectes (C. Fontanella, 26)|Olot (Garrotxa)

   
  El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, visitarà l’estudi d’arquitectura RCR per felicitar els seus membres, Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta, guanyadors del premi Pritzker, considerat el Nobel de l’arquitectura. Acompanyaran al president en aquesta visita l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, i el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús.

  Nota: Els mitjans gràfics podran fer imatges de la visita.


 • 10:00|Inauguració de la Xarxa Espavilada d'Olot. Sala energies (C. Mulleras, 13)|Olot (Garrotxa)

  El president Puigdemont inaugurarà la Xarxa Espavilada d’Olot,la primera xarxa de distribució de climatització de Catalunya que funciona a partir d’un sistema híbrid d’energies renovables: geotèrmia, fotovoltaica i biomassa, i donarà servei a 7 equipaments del centre de la ciutat. En el decurs de l'acte hi hauran parlaments de Francesc Canalias, director del Consorci SIGMA; Franc Comino, director general de Wattia Innova; Daniel López, director general de Negocis Minoristes d’Energia de Gas Natural, i de l’alcalde d’Olot. El president Puigdemont clourà l’acte.


  Nota: Per motius d’espai, la visita amb les autoritats a la Sala de les Energies es restringirà als mitjans gràfics. Els parlaments inaugurals seran oberts a tothom. Es prega acreditar-se prèviament, enviant  un correu electrònic a l’adreça anna.diago@olot.cat, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.
   

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia