Lliurament dels Premis Nacionals de Recerca

query_builder   20 març 2017

event_available Agenda

Agenda del Govern

19:30|Lliurament dels Premis Nacionals de Recerca. Teatre Nacional de Catalunya (pl. de les Arts, 1)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat del conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, presidirà l’acte de lliurament de la 27a edició dels Premis Nacionals de Recerca. També hi assistiran el conseller de Salut, Antoni Comín, i el conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget. La cerimònia, que presentarà l’actriu Sílvia Bel, s’iniciarà amb la intervenció del president de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), Antoni Esteve. Tot seguit, tindrà lloc el lliurament dels premis i cadascun dels guardonats pronunciarà unes paraules. El president Puigdemont clourà l’acte amb el seu discurs. Hi assistiran el director de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, Agustí Colomines, i la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Teresa M. Pitarch.
  
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir aquest acte han de confirmar l’assistència enviant un correu electrònic a comunicacio.sur@gencat.cat
 

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia