El conseller Comín fa una conferència sobre desigualtats socials i salut

query_builder   13 març 2017

event_available Agenda

Agenda del Govern

18:30|El conseller Comín fa una conferència sobre desigualtats socials i salut . Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra (c. Ramón Trias Fargas, 25-27)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Antoni Comín, pronunciarà a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) la conferència ‘El dret a la salut i la desigualtat social’. La intervenció del conseller clourà una sessió que s'iniciarà amb la presentació de l’estudi ‘Desigualtats socioeconòmiques en la salut i la utilització de serveis sanitaris de la població de Catalunya’, elaborat per l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS).  L’estudi serà presentat per la responsable de l’Observatori del Sistema de Salut a Catalunya de l’AQuAS, Anna García-Altés, i serà introduït pel director de l’AQuAS, Antoni Dedeu. La ponència del conseller serà presentada pel catedràtic de Ciències Polítiques i Socials de la UPF Vicenç Navarro. El delegat territorial del Govern de la Generaliitat a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, assistirà a l'acte.
L’acte començarà a les 18:30h i tindrà lloc a la sala Auditori del campus de la Ciutadella de la UPF. Abans de començar l'acte, el conseller de Salut atendrà els mitjans de comunicació.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia