La consellera Borràs inaugura a Tremp la jornada de presentació d'un projecte transfronterer de dinamització del turisme als Pirineus

query_builder   14 març 2017

event_available Agenda

Agenda del Govern

10:00|La consellera Borràs inaugura a Tremp la jornada de presentació d'un projecte transfronterer de dinamització del turisme als Pirineus. Epicentre de Tremp (pg. del Vall, 13)|Tremp (Pallars Jussà)

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, inaugurarà la jornada de presentació del projecte ‘GPS Turisme’. La jornada comptarà amb la participació de l’alcalde de Tremp, Joan Ubach; el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda; el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carles Isús, i el president del Syndicat Mixte du Train Rouge, Jean Pierre Fourlon. També hi assistirà el secretari d’Administracions Locals del Govern, Joaquim Ferrer; la directora general d’Administració Local, Montserrat Mundi; la delegada del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i l’Aran, M. Rosa Amorós, i la directora dels Serveis Territorials de Governació a Lleida, Anna Feliu. A la pausa, aproximadament a les 11 hores, la consellera Borràs oferirà una breu atenció als mitjans de comunicació.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia