El conseller Comín clou la jornada de Presentació del Pla Nacional d'Urgències

query_builder   11 abril 2017

event_available Agenda

Agenda del Govern

11:00|El conseller Comín clou la jornada de Presentació del Pla Nacional d'Urgències. Auditori del Recinte Modernista de l'Hospital de Sant Pau (c. Sant Antoni Maria Claret, 167)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Antoni Comín, tancarà demà la jornada de presentació del Pla Nacional d’Urgències, en un acte que tindrà lloc a l’Auditori del Recinte Modernista de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona des de les 9:30h. A partir de les 11h, els mitjans de comunicació podran enregistrar íntegrament la intervenció del conseller.
 
Tot seguit, es farà una atenció a mitjans per explicar les línies principals del Pla Nacional d’Urgències, a càrrec del director del Servei Català de la Salut (CatSalut), David Elvira; la directora de l’àrea d’atenció sanitària del CatSalut, Cristina Nadal; i, el director del Pla Nacional d’Urgències, Xavier Jiménez.
 
Nota: el conseller s’absentarà d’aquesta atenció a mitjans per tal de ser present a l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat, on seran exposades les cendres de Carme Chacón.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia