1a Nit de l'Empresari del Prat de Llobregat

query_builder   26 abril 2017

event_available Agenda

Agenda del Govern

21:00|1a Nit de l'Empresari del Prat de Llobregat. Acadèmia Sánchez Casal. Parc Agrari del Baix Llobregat (Autovia Castelldefels, C-31, km 191)|El Prat de Llobregat (Baix Llobregat)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, presidirà la 1a Nit de l’Empresari del Prat de Llobregat. Premi Vicente Baltasar, organitzada per l’associació El Prat Empresarial. La cerimònia s’iniciarà amb els parlaments de  l’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Tejedor, i del president de l’associació organitzadora, Jordi Morera, i, tot seguit, el president Puigdemont respondrà les preguntes formulades pels socis de l’entitat empresarial. Un cop finalitzat el sopar, hi haurà una intervenció del director general d’Operacions per a Espanya i Itàlia d’Amazon, Fred Pattje, i es lliurarà el Premi Vicente Baltasar. La cloenda de l’acte anirà a càrrec del president de la Generalitat. A l'acte també hi assistirà el delegat del Govern a Barcelona, Miquel Àngel Escobar.
 
Nota: El sopar serà a porta tancada, però els mitjans podran cobrir informativament els discursos i el col·loqui amb el president previs a l’àpat, i també els parlaments de cloenda, un cop finalitzat el sopar.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia