Inauguració del Connected Hub, el congrés de l'Automobile Barcelona

query_builder   10 maig 2017

event_available Agenda

Agenda del Govern

09:30|Inauguració del Connected Hub, el congrés de l'Automobile Barcelona. Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona - pavelló 8|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, inaugurarà la primera edició del Connected Hub, el congrés de l’Automobile Barcelona, on confluiran tecnologia, mobilitat i nous models de negoci relacionats amb el cotxe connectat. També hi participaran el ministre d’Energia, Turisme i Agenda Digital, Álvaro Nadal; el president de la Fira, Josep Lluís Bonet; el president d’Automobile Barcelona, Enric Lacalle; el segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, i el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget.
 
Acreditacions: Per cobrir la inauguració del Connected Hub cal haver-se acreditat prèviament davant dels organitzadors, a través del formulari
http://www.automobilebarcelona.com/ca/acreditaciones-de-prensa. Les acreditacions es recolliran el mateix dia a la Sala de Premsa del recinte de Montjuïc, a l’avinguda Reina Maria Cristina (accés per pl. Espanya).

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia