Inauguració del VII Congrés Català de Comptabilitat i Direcció

query_builder   7 juny 2017

event_available Agenda

Agenda del Govern

15:30|Inauguració del VII Congrés Català de Comptabilitat i Direcció. IESE Business School-Campus Nord (Carrer Arnús i Garí, 3-7)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, inaugurarà el VII Congrés Català de Comptabilitat i Direcció, que reunirà prop de 800 emprenedors, directius, acadèmics, alumnes i professionals d’aquest sector.La cerimònia inaugural s’iniciarà amb les intervencions del secretari general d’IESE, Jaime Alonso; del president de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID), Oriol Amat; i del degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya, Joan B. Casas. El president Puigdemont clourà la inauguració. A continuació, tindrà lloc el lliurament de la XIV edició dels Premis de reconeixement ACCID i del II Premi Ferran Termes. Aquests guardons premien les tasques realitzades a Catalunya en l’àmbit de la informació financera per a professionals, acadèmics, i entitats públiques i empreses privades, així com l’ús del català.
 
Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà acreditar-se prèviament enviant un correu a l’adreça mbuxeres@iese.edu

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia