Visita institucional a Perpinyà

query_builder   22 juny 2017

event_available Agenda

Agenda del Govern

Visita institucional a Perpinyà

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, farà una visita oficial a la ciutat de Perpinyà, on formalitzarà el traspàs de la presidència de l’Euroregió Pirineus Mediterrània, que assumirà Catalunya.

 • 09:30|Reunió amb alcaldes dels Pirineus Orientals. Casa de la Generalitat a Perpinyà (Carrer de la Fusteria, 1)|Perpinyà (Catalunya Nord)

  El president Puigdemont mantindrà una trobada amb els membres del Consell d’administració i amb els presidents de comissions de l’Associació d’alcaldes i adjunts dels Pirineus Orientals (AMF66). També hi prendran part alcaldes de municipis amb els quals la Casa de la Generalitat a Perpinyà té signats acords de cooperació cultural i lingüística. Acompanyaran al president, el director de la Casa de la Generalitat, Josep Puigbert, i el delegat de la Generalitat a França i Suïssa, Martí Anglada. (La reunió serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l’inici).
   

 • 11:00|Inauguració del Museu d'Art Jacint Rigaud. Museu Rigaud (Rue de l'Ange, 16)|Perpinyà (Catalunya Nord)

  El cap del Govern assistirà a la inauguració del Museu d’Art Jacint Rigaud, pintor nascut el 1659 a Perpinyà, quan aquesta ciutat formava part del Principat de Catalunya. En el decurs de l'acte, hi hauran parlaments de l’alcalde de la vila, Jean-Marc Pujol; de la presidenta del Consell regional d’Occitània, Carole Delga; del prefecte de Perpinyà, Philippe Vignes, i de la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol.

  Nota: Per assistir a aquesta inauguració caldrà haver-se acreditat prèviament davant l'Ajuntament de Perpinyà
   

 • 15:30|Traspàs de la presidència de l'Euroregió. Hotel Centre del Món (Boulevard St Assiscle, 35)|Perpinyà (Catalunya Nord)

  El president Puigdemont, acompanyat del conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, prendrà part en l’assemblea extraordinària de l’Agrupació Europea de Cooperació Territorial (AECT) Pirineus Mediterrània, on tindrà lloc el traspàs de la presidència d'aquest ens, que assumirà Catalunya. Hi hauran parlaments de la presidenta d'Occitània; de la presidenta de les Illes Balears i del president Puigdemont. A l'acte també hi assistirà el director general d'Afers Multilaterals i Europeus, Isidre Sala.
   
  Nota: Els mitjans interessats en assistir-hi, caldrà que ho comuniquin a aquest Gabinet de Comunicació del president 

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia