Lliurament de la Medalla d'Honor del Parlament

query_builder   8 setembre 2017

event_available Agenda

Agenda del Govern

19:00|Lliurament de la Medalla d'Honor del Parlament. Auditori del Parlament de Catalunya|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, encapçalaran l’acte de lliurament de la Medalla d’Honor del Parlament, en categoria d’Or, als serveis que el 17 d’agost passat i els dies posteriors van intervenir sobre el terreny en la resposta immediata als atemptats comesos a Barcelona i a Cambrils. Així, s’atorgarà al Cos de Mossos d’Esquadra, a la Guàrdia Urbana de Barcelona, a la Policia Local de Cambrils i als serveis d’emergències i urgències, que inclou els Bombers de Barcelona, els Bombers de la Generalitat, Protecció Civil, Servei d’Emergències Mèdiques, Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona, Creu Roja i Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya.
 
Després d’una glossa dels premiats, la presidenta del Parlament els lliurarà la medalla. Acte seguit hi haurà una fotografia de grup i les intervencions del major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, que pronunciarà unes paraules en nom dels guardonats; de la presidenta del Parlament i del president Puigdemont. L’acte, on hi assistiran els membres del Govern, es clourà amb la interpretació de l’Himne Nacional de Catalunya a càrrec del Cor de Cambra del Conservatori del Liceu.
 
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir aquest acte s’hauran d’haver acreditat prèviament al Departament de Comunicació del Parlament.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia