Espai de Diàleg amb els grups parlamentaris

query_builder   16 gener 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

17:00|Espai de Diàleg amb els grups parlamentaris.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà la reunió de l’Espai de Diàleg amb els grups parlamentaris. Per part del Govern també hi assistiran el vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó. La reunió es farà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l’inici.
 
Un cop finalitzada, els representants dels grups parlamentaris compareixeran davant dels mitjans de comunicació des de la Sala Clavé del Palau. Posteriorment ho farà la consellera Budó.
 
Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà presentar el passi de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests dos documents, s’haurà d’enviar un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat indicant nom i cognoms, DNI i mitjà de comunicació per al qual es treballa.