Lliurament dels Guardons del Turisme de Catalunya

query_builder   8 gener 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

18:00|Lliurament dels Guardons del Turisme de Catalunya .Palau de la Generalitat (accés pel c. de Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, presidirà el lliurament dels Guardons de Turisme de Catalunya 2019. La cerimònia s’iniciarà amb la intervenció de la consellera d’Empresa i Coneixement. A continuació, es farà una breu presentació de la publicació 100 anys de congressos de turisme de Catalunya, a càrrec d’un dels seus autors, Joan Miquel Gomis. Tot seguit, el director general de Turisme llegirà la resolució d’atorgament dels guardons i el president els lliurarà a cadascun dels distingits. Clourà l’acte el cap de l’Executiu. El secretari general de l'Esport i de l'Activitat Física, Gerard Figueras, i la directora territorial d'Empresa i Coneixement de les Terres de l'Ebre, Mercè Miralles, assistiran a l'acte.

Nota: Per cobrir informativament aquests actes caldrà presentar el passi de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests dos documents, s’haurà d’enviar un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat indicant nom i cognoms, DNI i mitjà de comunicació per al qual es treballa.