El vicepresident Aragonès i la consellera Vergés presenten el projecte del nou edifici del Vall d'Hebron Institut de Recerca

query_builder   16 gener 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

10:45|El vicepresident Aragonès i la consellera Vergés presenten el projecte del nou edifici del Vall d'Hebron Institut de Recerca.VHIR. Edifici Mediterrània ( pg. de la Vall d'Hebron, 119-129)|Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, i la consellera de Salut, Alba Vergés, presentaran el projecte del nou edifici del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).  Ho faran començant amb una visita, a partir de les 10:45h, a les actuals instal·lacions del centre, a l’edifici Mediterrània. Seguidament, visitant l’antiga bugaderia de l’hospital, on s’instal·larà el nou VHIR. Finalment, Aragonès i Vergés explicarà el projecte en roda de premsa, a les 11:30h aproximadament, a la sala d’actes de l’hospital general, situat a la planta baixa.  (Nota: els mitjans de comunicació queden convocats a les 10:30h al vestíbul de l'edifici principal de l'hospital, per ser seguidament acompanyats a l'edifici Mediterrània)