Recepció a alcaldes de la Catalunya Nord

query_builder   6 febrer 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

11:00|Recepció a alcaldes de la Catalunya Nord.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El president de la Generalitat, Quim Torra, rebrà una delegació d'alcaldes de la Catalunya Nord que van signar un manifest contra la repressió a Catalunya. Durant l'acte, hi haurà parlaments de l'alcalde de Pesillà de la Ribera, Jean-Paul Billès, que parlarà en nom de tots els batlles. A continuació, intervindran el vicepresident del Consell Departamental dels Pirineus Orientals, Nicolas Garcia, i el senador dels Pirineus Orientals François Calvet. Clourà l'acte el president Torra. A l'acte, també hi assistirà el viceconseller del Departament de la Presidència per al Desplegament de l'Autogovern, Pau Villòria.

Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l'acte han de presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d'aquests documents, cal acreditar-se davant d'aquest Gabinet, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat