Presentació de l'Estratègia d'Intel·ligència Artificial de Catalunya

query_builder   17 febrer 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

16:30|Presentació de l'Estratègia d'Intel·ligència Artificial de Catalunya.Palau de la Generalitat (entrada pel c. de Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà l’acte de presentació del desplegament de l’Estratègia d’Intel·ligència Artificial de Catalunya, Catalonia.AI. L'acompanyaran els consellers d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró. Durant l’acte se signarà l’acord d’intencions per al desenvolupament del CIDAI (Center for Innovation in Data tech and Artificial Intelligence). La signatura de l’acord la presentarà el director general d’Innovació i Economia Digital, Daniel Marco. A continuació, el president d’Eurecat, Xavier Torra, parlarà en nom de tots els signants. Clourà l'acte el president de la Generalitat amb el seu discurs.

Nota: Els mitjans que vulguin cobrir els actes al Palau han de presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se davant d’aquest Gabinet, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat