Acte de presentació de l'informe d'avaluació del Pla de Salut que ha elaborat l'OMS

query_builder   13 febrer 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

09:30|Acte de presentació de l'informe d'avaluació del Pla de Salut que ha elaborat l'OMS.Saló de Sant Jordi|Barcelona - Palau de la Generalitat (Barcelonès)

  Emissió en directe

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la consellera de Salut, Alba Vergés, encapçalarà l’acte de presentació de l’informe d’avaluació que l’Organització Mundial de la Salut (OMS) ha fet del Pla de Salut, l’instrument de planificació sanitària de Catalunya des de fa 30 anys. Amb aquesta avaluació s’ha fet balanç de les fortaleses i debilitats de la planificació sanitària des d’una perspectiva europea, per tal d’orientar i adaptar el disseny del proper cicle de planificació sanitària 2021- 2025. La consellera de Salut serà l’encarregada de donar la benvinguda i, posteriorment, intervindran el cap de l’Oficina de l’OMS a Barcelona, Tamas Evetovits, i Melitta Jakab, membre de la mateixa oficina, que presentarà l’informe sobre els 30 anys del Pla de Salut a Catalunya. Aquestes dues últimes intervencions seran en anglès (hi haurà traducció simultània al català). El president Torra farà el discurs de cloenda.

Nota: Els mitjans que vulguin cobrir aquest acte han de presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se davant d’aquest Gabinet, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat