Reobertura de la Delegació del Govern a Portugal

query_builder   26 febrer 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

Reobertura de la Delegació del Govern a Portugal

El president de la Generalitat, Quim Torra, inaugurarà la nova seu de la Delegació del Govern a Portugal. El cap de l’Executiu estarà acompanyat del conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch, i del delegat del Govern a Portugal, Rui Álvaro Serra da Costa Reis. També hi assistirà la secretària d’Acció Exterior i de la Unió Europea, Mireia Borrell.

  • 13:00|(Hora local) Inauguració de la nova seu de la Delegació del Govern a Portugal.Av. da Libertade, 245, 2G|Lisboa (Portugal)

    El president de la Generalitat, Quim Torra, inaugurarà la nova seu de la Delegació del Govern a Portugal. L'acte comptarà amb les intervencions del conseller Bosch; del delegat del Govern a Portugal, i del president Torra, que clourà l’acte amb el seu parlament.

  • 18:00|(Hora local) Inauguració de l'exposició "The Catalan Language: 10 million european voices".Biblioteca Camões (Largo Calhariz, 17)|Lisboa (Portugal)

    El president de la Generalitat, Quim Torra, inaugurarà l’exposició The Catalan Language: 10 million european voices. La mostra, promoguda per la Plataforma per la Llengua, reivindica l’oficialitat del català a la Unió Europea. En l'acte intervindran el director de la Biblioteca Camões, Lithales Soares; la directora de la Plataforma per la Llengua, Neus Mestres; el conseller Bosch, i el president Torra. També hi assistirà el delegat del Govern a Portugal.