Reunió constitutiva de la Comissió del Pla de reactivació econòmicà i protecció social

query_builder   7 maig 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

11:00|Reunió constitutiva de la Comissió del Pla de reactivació econòmicà i protecció social.Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, presidirà la reunió constitutiva de la Comissió per a l’elaboració del Pla per a la reactivació econòmica i protecció social com a conseqüència de la crisi de la Covid-19. A més del president, hi participaran la resta de membres de la comissió: el vicepresident i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès; la consellera de la Presidència, Meritxell Budó; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet; el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani; la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà.

El president seguirà la reunió, que es farà de forma telemàtica, des de la Sala dels Diputats del Palau de la Generalitat.

Nota: Degut a la situació excepcional que viu el país originada per la COVID-19, i seguint les recomanacions que indiquen les autoritats sanitàries, no es podrà fer el mut de les reunions.