Plenari del Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement

query_builder   12 maig 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

11:30|Plenari del Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement.Palau de la Generalitat (Plaça de Sant Jaume, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, encapçalarà la reunió del Plenari del Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement (PN@SC), que aprovarà el document final dels treballs d’aquest organisme, duts a terme durant l’any del seu funcionament. Aquest acord, que es lliurarà al Govern, recull les futures polítiques públiques que han de fer de Catalunya un país capdavanter en innovació i preparat per fer front a situacions com les derivades de la Covid-19.

Nota: Degut a la situació excepcional que viu el país originada per la COVID-19, i seguint les recomanacions que indiquen les autoritats sanitàries, no es podrà fer el mut de les reunions.

La intervenció del president es distribuirà posteriorment mitjançant el servidor FTP de TV3, i també es penjarà a Collserola i Forta. Per a informació tècnica, podeu contactar amb producció d’informatius de TV3, al telèfon 93 499 96 00. Des d’aquest Gabinet de premsa s’informarà quan estigui disponible el vídeo.