Visita a la Conca d'Òdena

query_builder   24 maig 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

09:30|Visita a la Conca d'Òdena.Seu de l'Ajuntament (Plaça de l'Ajuntament, 1)|Igualada (Anoia)

El president de la Generalitat, Quim Torra, es desplaçarà a Igualada per avaluar amb els representants polítics, econòmics i sanitaris de la Conca d'Òdena l’impacte derivat de la Covid-19. Primer, es reunirà amb els alcaldes de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena, formada pels batlles d’Igualada, Marc Castells; de Castellolí, Joan Serra; de Santa Margarida de Montbui, Jesús Miguel Juárez; de Jorba, David Sànchez; de La Pobla de Claramunt, Antoni Mabras; de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, i d'Òdena, Maria Sayavera. Després, al voltant de les 10.30 hores, s’incorporaran a la reunió la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i representants dels agents socioeconòmics que formen part de l’Aliança per la Conca. I, posteriorment, el president mantindrà una trobada amb representants del Consorci Sanitari de l’Anoia, encapçalats pel seu gerent, Ferran Garcia.

Nota: Degut a la situació excepcional que viu el país originada per la COVID-19, i seguint les recomanacions que indiquen les autoritats sanitàries, Televisió de Catalunya distribuirà les imatges del mut de totes les reunions en règim de pool a través del seu servidor FTP i també les penjaran a Collserola i Forta (per a informació tècnica, podeu contactar amb producció d’informatius de TV3, al telèfon 93 499 96 00). Aquest Gabinet de premsa informarà als mitjans quan els vídeos estiguin disponibles per a ser descarregats.

Des del Gabinet de premsa del president també s’enviaran fotografies de la visita.

En acabar les reunions, sobre les 12.30 hores, aproximadament, el president Torra i l’alcalde d’Igualada valoraran la visita davant dels mitjans. Per limitacions d’espai, tenint en compte les recomanacions que indiquen les autoritats sanitàries durant la pandèmia, només es permetrà l’accés a l’Ajuntament de TV3, la Xarxa de Televisions Locals i les agències informatives ACN, Efe i Europa Press.

TV3 donarà el senyal en directe de les intervencions a Collserola i, posteriorment, la penjarà al servidor FTP.

El president Torra acabarà la seva visita a Igualada amb una reunió amb responsables i treballadors de la Fundació Apinas, destinada a alumnes amb necessitats educatives especials. TV3 també servirà imatges de la trobada en règim de pool.