Visita a les obres del desplegament de la fibra òptica entre Súria i Solsona i reunió amb alcaldes

query_builder   29 maig 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

11:00|Visita a les obres del desplegament de la fibra òptica entre Súria i Solsona i reunió amb alcaldes..|Sant Mateu de Bages (Bages)

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, visitarà les obres d’emergència de desplegament de la fibra òptica de la Generalitat entre Súria i Solsona. Hi assistiran els alcaldes de Cardona, Ferran Estruch; de Clariana de Cardener, Albert Bajona; d’Olius, Antoni Fèlix; de Pinós, Xavier Vilalta; de Riner, Joan Solà; de  Sant Mateu de Bages, Josep M. Junyent; de Solsona, David Rodríguez; de Súria, Albert Corberó. També l’acompanyaran  la presidenta del Consell Comarcal del Bages, Estefania Torrente, i la del Consell Comarcal del Solsonès, Sara Arlarcón. Tot seguit, a la Sala Polivalent de Valls de Torroella, el cap de l'Executiu i el conseller es reuniran amb els alcaldes dels municipis que es beneficiaran del desplegament. 

 

Nota: Degut a la situació excepcional que viu el país originada per la COVID-19, i seguint les recomanacions que indiquen les autoritats sanitàries, no es podrà fer mut de la visita a les obres ni de la reunió. Televisió de Catalunya distribuirà les imatges de la visita d’obres i del mut de la reunió en règim de pool a través del seu servidor FTP i també les penjaran a Collserola i Forta (per a informació tècnica, podeu contactar amb producció d’informatius de TV3, al telèfon 93 499 96 00). Aquest Gabinet de premsa informarà als mitjans quan els vídeos estiguin disponibles per a ser descarregats.

En acabar les reunió, al voltant de les 12.15 hores, el president Torra i el conseller Puigneró valoraran la visita davant dels mitjans. Per limitacions d’espai, tenint en compte les recomanacions que indiquen les autoritats sanitàries durant la pandèmia, només es permetrà l’accés a la Sala Polivalent de TV3, la Xarxa de Televisions Locals i l'ACN.

TV3 donarà el senyal en directe de les intervencions a Collserola i, posteriorment, la penjarà al servidor FTP.

Des del Gabinet de premsa del president també s’enviaran fotografies de la visita al tram d’obres i de la reunió.