Visita a les obres d'una promoció de 36 habitatges protegits de lloguer per a gent gran

query_builder   4 juny 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

12:00|Visita a les obres d'una promoció de 36 habitatges protegits de lloguer per a gent gran.Av. Joan XXIII|El Masnou (Maresme)

El president de la Generalitat, Quim Torra, visitarà els terrenys on s’ha començant a construir una nova promoció de 36 habitatges de lloguer assequible per a gent gran, al municipi del Masnou (Maresme). Acompanyaran el president el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i l’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras.

Un cop acabada la visita, al voltant de les 12.20 hores, el president Torra i el conseller Calvet faran una valoració davant dels mitjans. Per limitacions d’espai, i tenint en compte les recomanacions que indiquen les autoritats sanitàries durant la pandèmia, només es permetrà l’accés  a TV3, la Xarxa de Televisions Locals, l'ACN i Europa Press. TV3 donarà el senyal en directe de les intervencions a Collserola i, posteriorment, la penjarà al servidor FTP.

Televisió de Catalunya distribuirà les imatges del mut de la visita a les obres a través del seu servidor FTP. A més, també les penjaran a Collserola i Forta (per a informació tècnica, podeu contactar amb producció d’informatius de TV3, al telèfon 93 499 96 00). Aquest Gabinet de premsa informarà als mitjans quan els vídeos estiguin disponibles per a ser descarregats. També s’enviaran fotografies de la visita.