Reunió amb la Unió-Associació d'Entitats Sanitàries i Socials

query_builder   8 juny 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

16:30|Reunió amb la Unió-Associació d'Entitats Sanitàries i Socials.Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, es reunirà per videoconferència, des de la Sala dels Diputats, amb la Junta Directiva de la Unió-Associació d'Entitats Sanitàries i Socials. A la trobada també participaran la consellera de Salut, Alba Vergés; la secretària general del Departament de Salut, Laura Pelay; el director del CatSalut, Adrià Comella, i el Comissionat de la Presidència per al Desplegament de l'Autogovern, Pau Villòria. Per part de la Unió hi prendran part el president, Enric Mangas; la directora general, Roser Fernández; el vicepresident primer, Joan Maria Adserà; el vicepresident segon, Ramon Massaguer; el secretari, Jaume Duran, i el vicesecretari, Xavier Mate. La trobada serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l'inici.

Protocol d'accés a Palau: Com a mesura de prevenció davant la Covid-19, l'accés a Palau està regit per un protocol de seguretat que inclou el control de la temperatura.
És obligatori l’ús de mascareta i mantenir el distanciament físic amb la resta de persones. Agrairem que arribeu amb antelació, almenys mitja hora abans, ja que els controls i les mesures de prevenció de la Covid-19 poden comportar retards en l'accés.

Els mitjans que vulguin cobrir els actes han de presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se prèviament davant d’aquest Gabinet, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat